Een tragikomedie over de zoektocht naar liefde, verbinding en lust. 
Een stuk geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer.

TRY OUT donderdag 13 juni 20:00 uur
Dorpshuis Vogelenzang

Zaterdag 22 juni 20:15 uur
Zondag 23 juni 14:30 uur

Circus Hakim Haarlem: Korte Verspronckweg 7-9

(klik op gewenste datum voor ticketreservering)

 

Een hotel met een rijke geschiedenis geschreven door de vele figuren die hier de revue passeren. Ieder met zijn eigen verhaal, ieder op zoek om een manier de eenzaamheid te verdrijven. Op zoek naar liefde, naar lust, naar zichzelf?

We maken kennis met een oude rockster en zijn personal groupie. een directeur en zijn secretaresse. een gebroken man, een echtpaar vastgelopen in de lift en in hun relatie. een broer die zijn nieuwe, ietwat stijve verloofde voorstelt aan zijn zus. Een vrouw snakkend naar een minnaar. een man met een 40 jaar oud schuldgevoel. En een barman, die alles overziet en er het zijne van denkt.

We stellen vragen. Zijn ambitieuze vrouwen er na #metoo op vooruit gegaan? Is het verleden te veranderen? Is realiteit vreemder dan fictie? Hoe lang gaat een schuldgevoel mee? Kan je een huwelijk redden door vreemd te gaan? Wat als je verliefd wordt op een AI-robot? Wat is liefde? Wat heeft lust daarmee te maken?

Of u antwoord krijgt op al deze vragen, dat is niet zo belangrijk. een leuke tijd in dit hotel is dat wel. Daar heeft schrijver Ilja Leonard, Pfeijffer voor gezorgd. Alle personages zijn bijzonder goed gebekt. geen onderwerp wordt geschuwd, dus rde oortjes krijgt u ook. En de liefde laat zich zien in onverwachte verschijningsvormen. Liefde blijft boeien.

Regie: Suzanne Mijnheer
Cast:  Kevin, Bob, Mirjam, Lars, Evelyn, Mieke, Mariette, Marloes, André en Norbert
Met dank aan: Woonzorgcentrum de Houttuinen,
Gemeente Haarlem.