Datum voorstelling: 8, 9 en 10 december 2017
Aanvangstijd: vrijdag en zaterdag 20.15 uur en zondag 14.30 uur

Voorstelling: Scrooge, A Modern Christmas Carol
Van: Bastiaan Toorenent
Naar: Charles Dickens
Regie: Bastiaan Toorenent
Spelers:
  • Arma Klaasen, Annelies de Blaauw, Jolanda Booms, Ada Vinken, Mariette Schlatmann, Judith Bruins, Marloes Komin, Esther Cobelens, Tom Arens, Harry Kuyper, David Pielage, Arno Komin
  • Met medewerking van:

  • Voorwegkoor
Over het stuk: Kom in de kerstsfeer met het ultieme toneelstuk over de ware geest van Kerst. Evelyn Scrooge (Arma Klaasen) is een rijke maar gierige vrouw. Medelijden komt niet in haar woordenboek voor. Ook voor haar personeel is ze meedogenloos. Tot ze door de drie kerstgeesten het inzicht krijgt dat Kerstmis een feest hoort te zijn.
Bastiaan Toorenent heeft het klassieke verhaal van Charles Dickens in een modern jasje gestoken. Scrooge, A Modern Christmas Carol is een leuke familievoorstelling.
Locatie: Te zien vrijdag- en zaterdag avond en zondagmiddag 8, 9 en 10 december 2017 in het sfeervolle Haarlemmerhout Theater, Van Oldenbarneveltlaan 17 in Haarlem. U kunt kaarten à € 13,50 bestellen via www.haarlemmerhouttheater.nl.
Leden van de HTC kunnen ook telefonisch bestellen bij Mirjam van Casteren 023 – 538 00 76 (bij afwezigheid graag inspreken).